Kde koupit

Cena nikotinových sáčků Snatch versus cigaret

 
DSC02749
 

Nikotinové sáčky Snatch patří mezi alternativy tabákových výrobků, mezi které řadíme například žvýkací tabák, zahřívaný tabák nebo cigarety. Proč? Protože přece jde všem o jedno – o nikotin. Dnes ale nebudeme porovnávat jednotlivé produkty a zjišťovat, co je lepší a víc cool. Tentokrát se zaměříme na porovnání cen. Zajímá vás, co se více vyplatí? Čtěte dále.

Rostoucí ceny cigaret dávají prostor alternativám

Nic není jako dřív. To platí zejména o cenách cigaret. Ty vlivem jednak inflace, ale hlavně zvýšením tabákové daně čím dál více zdražují. Dokonce se hovoří o zdražení průměrně o 12 kč na krabičku do roku 2023. Už takhle jsou ceny dost vysoké, tak proč to? Je to jednoduché. Vláda chce více omezit kouření. To dává ve finále prostor dalším alternativám, mezi něž patří i naše nikotinové sáčky Snatch.  

Co je dražší? Sáčky nebo cíga?

Krabička cigaret stojí v průměru 103 Kč, protože se ceny pohybují zhruba od stovky do 140 Kč. Nikotinové sáčky Snatch vás vyjdou na 104 Kč, což je přibližně stejně. V obou baleních najdete po dvaceti kusech, a to jak v případě cigaret, tak nikotinových sáčků. Vychází to tedy stejně? Ne.

 
104 Kč
image 11 Snatch Forest Fruits

Ten nejlepší výběr lesních plodů

104 Kč
image 21 Snatch Citrus

Sladká citrusová jízda

 

Spotřeba. To je, oč tu běží

Průměrný kuřák stáhne krabku denně. To je těch 20 cigaret a tedy 103 Kč. Myslíte si, že nikotinové sáčky mají stejnou spotřebu? Nikoliv. Užívají se déle a nikotin se z nich uvolňuje pozvolněji než v případě cigaret. Na základě našeho průzkumu jsme zjistili, že uživatel nikotinových sáčků denně vyžvýká cca půlku puku, tedy 10 ks. A zde je ten zásadní rozdíl.

Nikotinové sáčky Snatch vedou? Jasně

Sestavili jsme jednoduchou tabulku s cenami nikotinových sáčků, cigaret a pro přehled i zahřívaného tabáku na denní, měsíční a roční bázi. Jak to vyšlo?

Co Denně Měsíčně Ročně
Cigarety 103 Kč 3 090 Kč 37 595 Kč
Zahřívaný tabák 115 Kč 3 450 Kč 41 975 Kč
Nikotinové sáčky Dope 52 Kč 1 560 Kč 18 980 Kč

 

Jak vidíte v tabulce, užívání nikotinových sáčků Snatch vychází oproti cigaretám na půlku. V případě zahřívaného tabáku je to ještě větší rozdíl. Se sáčky tak výrazně ušetříte. A kdybyste se náhodou dostávali se spotřebou sáčků na vyšší počet, než je polovina balení, zkuste silnější sáčky za stejnou cenu. Klapne to. 

 
Zpět na články
 

Kde všude
koupíte Snatch