Kde koupit

Co dělat s použitými nikotinovými sáčky?

 
DSC02647
 

Dělejme si to tu hezké. Neházejme věci po zemi a už vůbec ne někam, kam nepatří. To platí i v případě nikotinových sáčků? Že to zní zcela jasně? Nemyslíme si. Bohužel jsme si všimli, že se nikotinové sáčky čas od času válí po zemi v tělocvičnách, na zastávkách MHD, dokonce ve školách a na dalších místech. Je to samozřejmě ostuda dotyčného, ale na pověsti by mohly utrpět i nikotinové sáčky jako samotné. A to přece nechceme. Co tedy dělat s použitými nikotinovými sáčky?

Jak dlouho užívat nikotinové sáčky?

Všechno jednou končí. I užívání nikotinových sáčků má svou dobu. Je to orientačně 30 minut. U životnosti nikotinových sáčků jako takových je to samozřejmě jiné. Dle legislativy mají sáčky trvanlivost 1 rok od data výroby, které najdete na puku. V závislosti na skladování vám mohou vydržet déle a samozřejmě i kratší dobu. Doporučujeme však sáčky spotřebovat ideálně do roka od data výroby. 

Samotná doba užívání se odvíjí od toho, dokdy vám dodávají chuť. Když už dojdou všechny kapky šťávy, je na čase je vyjmout z úst. A co dál? Poté je čas se jich zbavit. 

Kam s použitými nikotinovými sáčk

Žádný nebezpečný ani speciální odpad. Nikotinové sáčky po užití vyjměte z úst a vhoďte ho rovnou do koše či popelnice určený pro směsný odpad. Nemusíte třídit, vozit do sběrného dvora ani je shromažďovat a vyhazovat najednou. Přesně tak jednoduché to je. Tak proč najdeme nikotinové sáčky všude po zemi? To nám hlava nebere. Ještě když máte možnost jednoho hacku. 

 
104 Kč
image 1 Snatch Arctic Mint

Fresh mix mentolu a eukalyptu

104 Kč
image 11 Snatch Forest Fruits

Ten nejlepší výběr lesních plodů

 

Víte o skryté přihrádce?

Ve vašem okolí se nenachází žádný odpadkový koš? Nevadí? Využijte situace. Mrkněte na svůj puk, najdete tam skrytou přihrádku na použité nikotinové sáčky. Tam je jednoduše odložíte do té doby, než se vám naskytne příležitost vyhodit použité sáčky do koše. Pár se jich tam vejde. A kam s celým pukem? Až na výjimky jsou nikotinové sáčky v plastových pucích. Ty samozřejmě vhoďte ideálně do kontejnerů na plast. 

Odhazování nikotinových sáčků na zem není fajn a prostředí kolem nás bychom si měli dělat hezké. To je přece jasná věc.

 
Zpět na články
 

Kde všude
koupíte Snatch