Kde koupit

Jak na příchutě nikotinových sáčků Snatch

 
DSC05998
 

Dnes se setkáte s nepřeberným množstvím nikotinových sáčků, sil nikotinu a také příchutí. Snažíme se kromě běžné klasiky potěšit své zákazníky neobyčejnými příchutěmi, aby mohli čas od času zaexperimentovat. Abychom v tom udělali trochu pořádek, připravili jsme si pro vás průřez příchutěmi Snatch.

Jak vybrat ideální příchuť

První věc je, že pokud se v nikotinových sáčcích už trochu orientujete, můžete rovnou postoupit k dalšímu odstavci. Pokud ale patříte mezi začátečníky, mrkněte na to. Než se pustíte do výběru příchutí, měli byste si nejprve říct, co od nikotinových sáčků vlastně očekáváte. Někomu jde čistě o zahnání chuti na cigaretu, tedy o dodání svému tělu potřebné dávky nikotinu. Jiní za tím vidí zážitek, respektive požitek z chuti. Díky velkému množství příchutí můžete obšťastňovat své chuťové buňky takřka do nekonečna. 

Rozhodli jsme se naše příchutě trochu víc popsat, abyste byli při výběru moudřejší.

Ideální pro svěží dech

Není tajemstvím, že se výrobci nikotinových sáčků tak trochu inspirovali u žvýkaček. Respektive u svěžího dechu. I ty vám mohou nikotinové sáčky dodat. A je pravděpodobnější, že vám v ústech vydrží déle než žvýkačka. O svěžest v nikotinových sáčcích se starají ingredience, jako je máta, mentol nebo výtažky z eukalyptu, případně jejich kombinace.

Čistě svěží příchutě u nás zastupují nikotinové sáčky Snatch Arctic Mint, a to hned ve dvou silách 10 a 16 mg nikotinu na gram sáčku. Snatch Arctic Mint je mixem mentolu a eukalyptu. Svěží dech a ledová jízda je tak zaručena. 

Někdo to rád sladké

Svěží dech není to jediné, co můžete při užívání nikotinových sáčků zažít. Sladkost u nás reprezentují nikotinové sáčky Snatch Forest Fruits, opět v silách 10 a 16 mg nikotinu na gram sáčku. Jak už název napovídá, jedná se o mix lesního ovoce, přičemž největší tóny po sobě zanechává černý rybíz. Skvělý a sladký zážitek zaručen.

Další kapitolou jsou citrusy. Leckdo má z této oblasti trochu strach, protože se bojí kyselé chuti citronů. Ale nemějte obavy, vezměte z citrusů, jako jsou mandarinky, pomeranče, pomelo, limetka nebo citrony, to nejsladší a získáte příchuť Snatch Citrus o síle 16 mg nikotinu na gram sáčku. Ochutnejte, stojí to za to.

 
104 Kč
image 11 Snatch Forest Fruits

Ten nejlepší výběr lesních plodů

104 Kč
image 21 Snatch Citrus

Sladká citrusová jízda

 

Je libo chilli?

Existují dva typy lidí – na jedné straně ti, kteří milují pálivé, a na straně druhé ti, kteří to prostě nemají rádi. Nic mezi tím neexistuje. Pokud patříte do té první skupiny lidí, zbystřete. V prosinci loňského roku jsme do našeho portfolia přidali nevídanou exkluzivní příchuť Snatch Chilli Mint v síle 16 mg nikotinu na gram sáčku. Jde o to nejlepší z chilli papriček Carolina Reaper, kterou krásně doplňují tóny máty pro ještě větší jízdu. Tak co, dáte to?

Něco pro silné nátury

Samozřejmě nemůžeme zapomenout na ty, pro které je nikotin alfou omegou celého užívání nikotinových sáčků. Přesně proto jsou ty nejsilnější nikotinové sáčky jako dělané. U nás je najdete v podobě Snatch Frozen v plné síle 30 mg nikotinu na gram sáčku. Nic pro slabé povahy a uživatele, kteří nejsou na takovou porci nikotinu zvyklí. Snatch Frozen nabízí jedinečnou mrazivou chuť na oblíbeném slaném základu.

Nikotinové sáčky Snatch koupíte ve všech trafikách a také na e-shopu Nicomania.cz.

 
Zpět na články
 

Kde všude
koupíte Snatch