Kde koupit

Jaké jsou české nikotinové sáčky?

 
DSC05532
 

České produkty se zpravidla rovnají záruce kvality. Trend kupování produktů od českých výrobců je na vzestupu i v poslední době. Za původem nikotinových sáčků bychom museli samozřejmě do Švédska, odkud se dostaly do celého světa. Ale víte, že se vyrábějí i u nás v České republice? Jaké to jsou? No, hádejte. 

Původ nikotinových sáčků

Stejně jako snus mají i nikotinové sáčky největší základnu ve Švédsku. Tam poprvé vznikly v 21. století díky firmě Swedish Match pod značkou Zyn a odtud se také rozmohly do celého světa. Své místo mají i u nás v České republice. Víte, které to jsou?

Nikotinové sáčky SNATCH

Nikotinové sáčky SNATCH jsou ryze české výroby. Značku SNATCH jsme vytvořili a založili s cílem nakopnout český trh s nikotinovými sáčky. Našim cílem je vyrábět tradiční osvědčené příchutě, ale rádi trochu zaexperimentujeme viz třeba náš exkluzivní kousek Chilli Mint. Naše nikotinové sáčky Snatch jsou výsledkem dlouhodobého výzkumu a vývoje v nejpřísnějších podmínkách. Neustále se snažíme jít kupředu a tak objevujeme nové kvalitnější materiály a nové výrobní postupy, abychom zajistili uživatelům co nejpříjemnější zážitek a co největší požitek chuti. 

 
104 Kč
image 21 Snatch Citrus

Sladká citrusová jízda

104 Kč
image 1 Snatch Arctic Mint

Fresh mix mentolu a eukalyptu

 

Nikotinové sáčky DOPE

Nikotinové sáčky Dope jsou rovněž dílem naší mateřské společnosti DanCzek. Vyrábějí se ve stejném závodě na severu Čech jako sáčky Snatch a nabízí trochu odlišné portfolio příchutí a sil nikotinu. Zkrátka každý uživatel si žádá něco jiného a tak mu to chceme jako čeští výrobci dopřát. Moc dobře víme, co Čechům chutná, a podle toho k výrobě nikotinových sáčků také přistupujeme. Za zmínku stojí extrémně silná Dope padesátka s 50 mg nikotinu na gram sáčku. 

Obě značky nikotinových sáčků Snatch a Dope najdete exkluzivně v našem partnerském e-shopu nicomania.cz a samozřejmě také ve všech trafikách po celé České republice. Navíc v pravidelných akcích 1+1 puk zdarma, s doprovodným merchem, exkluzivními akcemi a dalším. 

Co byste si měli odnést z tohoto článku

  • nikotinové sáčky vznikly ve Švédsku jako alternativa ze snusu
  • první nikotinové sáčky byly značky Zyn
  • v ČR nikotinové sáčky vyrábějí dvě značky Snatch a DOPE
  • obě značky najdete v e-shopu nicomania.cz a v trafikách po celé ČR
 
Zpět na články
 

Kde všude
koupíte Snatch