Kde koupit

Nekousejte nikotinové sáčky

 
DSC05565
 

Nikotinové sáčky a kousání nebo chcete-li žvýkání. Jak to s tím vlastně je? Měli byste žvýkat nikotinové sáčky? A co se může stát? Pojďme se podívat na hlavní důvody, proč byste neměli kousat nikotinové sáčky.

Nikotinové sáčky užívejte podle návodu

Není to žádná věda. Stačí dodržovat pár jednoduchých pravidel a nic by se nemělo stát. Podívejte se na návod, jak užívat nikotinové sáčky: 

  • vyjměte nikotinový sáček z puku
  • vložte si jej do ústní dutiny - nejčastěji pod horní ret
  • užívejte si účinku
  • zhruba po třiceti minutách sáček vyjměte a vyhoďte 

Pokud máte podezření na jakékoliv poškození sáčku – tedy je-li příliš suchý, špinavý nebo třeba natržený, neužívejte ho. 

Nikotinové sáčky a kousání

Jak nás to vůbec napadlo? Říká vám něco slovo žvejk? Tak se označuje žvýkací tabák a někdy také nikotinové sáčky. To proto, že někteří uživatelé doporučují během užívání sáček převalit v ústech a občas do něj kousnout, aby se uvolnila jeho chuť. Když to uděláte sem tam, tak asi proč ne. Ale pokud byste to dělali častěji, hrozí protržení sáčku a pak už to nemusí být legrace.

 
104 Kč
image 11 Snatch Forest Fruits

Ten nejlepší výběr lesních plodů

104 Kč
image 14 Snatch Frozen

Extrémní mrazivý zážitek

 

Když se nikotinový sáček poškodí

Pokud se nikotinový sáček roztrhne, hrozí, že spolknete jeho obsah. V horším případě můžete obsah dokonce vdechnout. Jakmile se vám něco podobného stane, vyjměte veškerý obsah sáčku z úst a ústa si pořádně vypláchněte vodou. Kdyby se vám stalo, že sáček nechtěně spolknete, nepanikařte. V tomto případě se napijte větším množstvím vody.  

Při protržení nikotinového sáčku hrozí, že jeho obsah spolknete či v horším případě vdechnete. Pokud se vám to stane, vyjměte veškerý obsah z úst a ústa si pořádně propláchněte vodou, abyste nic z toho nespolkli. A kdybyste náhodou něco málo spolkli, nepanikařte. Stačí, když se napijete pořádného množství vody. Jednorázově by se vám nemělo nic přihodit. Se vdechnutím sáčku už je to horší. V tom případě urychleně vyhledejte lékařskou pomoc, aby nedošlo k újmě na vašem zdraví.

Co byste si měli odnést z tohoto článku

  • nikotinové sáčky užívejte podle návodu
  • pokud budete nikotinové sáčky žvýkat či kousat, snažte se jej nepoškodit
  • pozor abyste sáček nebo jeho část nespolkli
  • při roztržení sáček vyplivněte a vypláchněte si ústa vodou
  • při spolknutí nepanikařte a vypijte větší množství vody
  • pokud se u vás vyskytnou jakékoliv potíže vyhledejte lékařskou pomoc
 
Zpět na články
 

Kde všude
koupíte Snatch