Kde koupit

Nikotinové sáčky a cestování v letadle

 
DSC05642
 

Letní cestování na dovolené se blíží a s ním i obavy, jak je to s nikotinovými sáčky a cestováním v letadle nebo dostupností s nikotinovými sáčky Snatch za hranicemi. Tak jak to tedy je?

Nikotinové sáčky v letadle

Nejlíp uděláte, když je předem nakoupíte online v našem partnerském e-shopu Nicomania.cz. Navíc je tam na všechny sáčky Snatch včetně nových Citrus a Chilli Mint akce 1+1 zdarma. Nikotinové sáčky Snatch ale koupíte skoro v každé trafice po celé ČR. A pokud byste na ně nedali dopustit v zahraničí, zkuste e-shop snussie.com s doručením po celém světě.

Ale pokud to těch pár dní nebo týdnů zvládnete i bez své oblíbené značky, můžete zkusit lokální nabídku nikotinových sáčků v destinaci, kam se vydáváte. Raději si ale místní nabídku předem pořádně prostudujte, ať nejste na suchu. 

 
104 Kč
image 11 Snatch Forest Fruits

Ten nejlepší výběr lesních plodů

104 Kč
image 14 Snatch Frozen

Extrémní mrazivý zážitek

 

Koupíte nikotinové sáčky Snatch v zahraničí?

Jak je nám dosud známo, neexistují zatím žádná plošná omezení nikotinových sáčků v rámci cestování v letadle. To znamená, že si je můžete bez obav přibalit s sebou do odbaveného zavazadla a stejně tak do zavazadla příručního, které máte přímo v letadle. Nic vám tak nebrání užívat nikotinové sáčky přímo při letu. To ocení zejména ti, kteří v případě dlouhých letů nemohou vydržet bez nikotinu, a také ti, kteří mají při vzletu a přistání potíže s vyrovnáváním tlaku v uších. Takže odložte bonbony a lízátka a pošlete tam nikotinový sáček. Navíc se vám puk parádně vejde do kapsy, takže máte své sáčky hned při ruce, kdykoliv potřebujete.

Pro jistotu se však vždy poraďte se svou aerolinkou, zda nemají nějaká omezení s nikotinovými sáčky na palubě. Případně si zjistěte, jak to chodí na letišti v destinacích, odkud a kam budete cestovat. Jediné, kde by mohl být nějaký zádrhel, je množství. Nic se nemá přehánět a tahat s sebou na dovču 30 puků je holý nesmysl. Mohli byste mít pak co dočinění s celní kontrolou a nedejbože pak ještě doplácet clo. A kolik teda s sebou vzít? Jeden puk vydrží běžnému uživateli přibližně dva dny. Podle toho si můžete snadno spočítat, kolik potřebujete pro svůj pobyt sáčků. Ale více jak 10 puků s sebou asi netahejte. Ono to také zabere nějaké místo v zavazadle, tak myslete i na to.

 
Zpět na články
 

Kde všude
koupíte Snatch