Kde koupit

Nikotinové sáčky nebarví zuby

 
DSC05426
 

Nikotinové sáčky jsou považovány za spolehlivou a velmi oblíbenou alternativu tabákových výrobků. V poslední době zažívají zvlášť velký boom. V souvislosti s tím ale panují obavy, zda a nakolik jsou šetrnější ke zdraví? Jak je to s barvením zubů a dalšími účinky?

Barví zuby? Nebarví

Kromě toho, že nikotinové sáčky nebarví zuby, tak nezpůsobují ani zápach z úst jako třeba cigarety. Když už mluvíme o cigaretách, jejich užíváním si způsobíte nejen zmíněné žloutnutí zubů, ale jste náchilnější k zubním kazům, zánětům dásní, zubnímu plaku nebo paradentóze. Co stojí za žloutnutím zubů? Tabák. Obsahují nikotinové sáčky tabák? Ne. Problém vyřešen. Navíc nikotinové sáčky SNATCH vyrábíme u nás v České republice pod přísným dohledem, takže máme naprostou kontrolu nad tím, co obsahují. 

Zuby máme. A co dásně?

Dásně jsou hned v pořadí za zuby. Tam už to tak jednoznačné není. Když pomineme alergiky nebo citlivější osoby, i tak může při užívání nikotinových sáčků dojít k podráždění dásní. Ale má to velké ale. Reálné zkušenosti jsou takové, že k podráždění dásní může dojít zejména v případě, že si umisťujete sáček pořád na stejné místo v ústní dutině a zároveň nedodržujete dostatečný interval mezi užíváním jednotlivých sáčků. Ten by dle zkušeností měl činit alespoň jednu hodinu. Pokud máte chuť na nikotin dříve, zkuste silnější sáčky. 

 
104 Kč
image 11 Snatch Forest Fruits

Ten nejlepší výběr lesních plodů

104 Kč
image 14 Snatch Frozen

Extrémní mrazivý zážitek

 

Další možné nežádoucí účinky

Dalším z nežádoucích účinků nikotinových sáčků může být vysoušení sliznice v ústní dutině. Zejména ti, co přešli k nikotinovým sáčkům ze žvýkacího tabáku, mají tendenci stále odplivávat. Tím vysoušení ještě podporují. Proto byste měli i během užívání sáčků dodržovat pitný režim. Vyhnete se tak nepříjemnému suchu v puse nebo škrábání v krku. 

A pak tu máme další účinky, které nechcete, ale ty souvisejí s nikotinem jako takovým. Nejde tedy o vlastnost nikotinových sáčků. V případě, že se předávkujete nikotinem, můžete pocítit bolest hlavy, malátnost, pocení, návaly, nevolnost nebo zvracení. Nic, po čem byste toužili. V tomto případě je dobré jít na vzduch a dodat tělu větší množství vody. 

Užívejte sáčky pouze dle návodu

Užívejte nikotinové sáčky přesně dle návodu a zbytečně nexperimentujte. Pokud budete dodržovat stanovená pravidla, patří nikotinové sáčky mezi nejzdravější alternativy tabákových výrobků. 

 
Zpět na články
 

Kde všude
koupíte Snatch