Kde koupit

Nikotinové sáčky SNATCH mají nové síly

 
DSC05981
 

Rozšířili jsme řady nikotinových sáčků Snatch o nové síly nikotinu. Nejprve jsme vyráběli všechny příchutě pouze v jedné síle. A teď? Teď jsou některé příchutě dokonce ve třech silách nikotinu. Výběr je tak snazší. Výrobci nikotinových sáčků značí sílu nikotinu na svých sáčcích všelijak. Jak to děláme my?

Strong Edition - 16 mg

Strong Edition jsou o něco silnější sáčky, které doporučujeme spíše zkušenějším uživatelům. Obsahují 16 mg nikotinu na gram sáčku, což je přibližně 11,2 mg nikotinu v každém sáčku Snatch. Výhodou řady Strong Edition je, že v této síle najdete všechny naše sáčky Snatch, tedy jak Frozen, tak Arctic Mint a Forest Fruits. Ideální pro vyzkoušení všech příchutí. 

Co se týče označení, stejný způsob platí i pro Strong Edition, tedy #16, nápis Strong Edition a u teček najdete čtyři vyplněné z pěti. Označení síly nikotinu najdete na svrchní části víčka od puku. 

Ultra Strong - 30 mg

To nejsilnější, co v sáčcích Snatch najdete, je Ultra Strong. 30 mg nikotinu na gram sáčku. To znamená, že každý sáček obsahuje cca 21 mg nikotinu. To je opravdu silná dávka, kterou doporučujeme zkušeným uživatelům, kteří jsou na podobné dávky nikotinu zvyklí.

Sílu Ultra Strong nabízíme zatím u jediné příchutě, a to Snatch Frozen. Na puku najdete číslovku #30, nápis Ultra Strong a překvapivě všech pět plných teček.

 
104 Kč
image 11 Snatch Forest Fruits

Ten nejlepší výběr lesních plodů

104 Kč
image 21 Snatch Citrus

Sladká citrusová jízda

 

Jak se tedy vyznat v silách nikotinu u sáčků Snatch

Není to žádná věda. Sledujte pár základních věcí a máte vyhráno:

  • sílu nikotinu v podobě teček na spodní části víčka puku
  • číselné označení na puku v podobě hashtagu a čísla, které značí množství mg na g sáčku
  • označení v podobě názvu síly
  • popisy produktů zde na webu nebo v našem e-shopu Nicomania, kde najdete i množství mg nikotinu na sáček

Co máme v plánu?

K současným silám pro vás připravujeme zbrusu novou sílu nikotinu. Můžete hádat. Bude patřit mezi ty jemnější. Bude mít název Smooth Edition s obsahem 6 mg nikotinu na gram sáčku a budeme ji zatím nabízet pouze v příchuti Snatch Forest Fruits. 

 
Zpět na články
 

Kde všude
koupíte Snatch