Kde koupit

Nikotinové sáčky vs zima a mráz

 
DSC01853
 

Mráz a nikotinové sáčky nebudou asi největší kamarádi. Jak se starat o nikotinové sáčky v zimě a jak je skladovat, aby si udržely co nejlepší chuť a kvalitu? A dají se vlastně v pohodě užívat během mrazivého počasí? 

Nikotinové sáčky versus mráz

Jak je to s nikotinovými sáčky a pobytu na mrazu. Když si je vezmete na hokej, tak je to asi pohoda. Jednak není na zimáku taková klendra a hlavně tam nestrávíte celý den. Ale co když vyrazíte s nikotinovými sáčky třeba na lyže nebo na prkno? To je otázka.

Pojďme si ale ještě předtím říct, co vlastně vadí nikotinovým sáčkům. Mezi největší nepřítele nikotinových sáčků patří přílišné sucho, teplo a mráz. Takže ideální skladovací podmínky jsou někde v chladnějším místě, třeba v lednici. Ale zvládnou to v pohodě i v pokojové teplotě. 

Ale co když je venku trochu míň stupňů jak v lednici? Pak máme pro vás pár rad. Zaprvé neberte si s sebou více puků či sáčků, než jste schopni během pobytu venku spotřebovat. Pokud se sáčky někam vyrazíte, nechte je v původním balení, které slouží rovněž jako ochranný obal. Na mrazu vyndavejte nikotinové sáčky jen po nezbytně nutnou dobu. Během pobytu venku doporučujeme mít puk umístěný v nějaké vnitřní kapce co nejblíže k tělu, aby se co nejméně dostal do kontaktu s mrazem. 

Co se stane, když vám nikotinové sáčky zmrznou?

Kdyby se náhodou stalo, že by vám nikotinové sáčky zmrzly, neužívejte je. Zmrzlé nikotinové sáčky jsou tvrdé, ostré a nebudou uvolňovat šťávičku. Máme na to ale jednoduchý lék. Nechte je povolit v pokojové teplotě. V žádném případě je nevkládejte do trouby či do mikrovlnky. 

V tomto případě se může stát, že nikotinové sáčky nebudou správnou chuť nebo vlhkost. Tu budou mít pouze v případě, že je budete skladovat dle doporučení. 

 
104 Kč
image 21 Snatch Citrus

Sladká citrusová jízda

104 Kč
image 1 Snatch Arctic Mint

Fresh mix mentolu a eukalyptu

 

Jak užívat nikotinové sáčky během zimy

Nikotinové sáčky můžete v zimě užívat stejně jako v létě. Otevřete puk, vyjmete sáček, umístíte třeba pod horní ret a necháte působit. Po zhruba půl hodince vyplivnete. Během užívání můžete sáček jemně stisknout mezi zuby pro uvolnění více šťávy. Pozor, abyste sáček nepoškodili.

Co byste si měli odnést z tohoto článku

  • nikotinové sáčky se normálně užívají v zimě, třeba na horách nebo při hokeji
  • základem nejvyšší kvality a správné chuti je kromě pečlivé výroby zejména vhodné skladování
  • ideální podmínky pro skladování nikotinových sáčků jsou chlad a mírné vlhko
  • největším nepřítelem nikotinových sáčků je velké sucho, teplo a mráz
  • v mrazu nechte sáčky v původním balení a v kapse co nejblíže k tělu
  • balení otevírejte jen po nezbytně dlouhou dobu
  • při zmrznutí sáčků je nechte povolit v pokojové teplotě
 
Zpět na články
 

Kde všude
koupíte Snatch