Kde koupit

Skandinávské experimenty s nikotinovými sáčky

 
GettyImages-454007707
 

Jak neužívat nikotinové sáčky. Tak by se dal popsat skandinávský experiment. Jedná se o pár pokusů z Dánska a Norska, kde jsou nikotinové sáčky mnohem více rozšířené než u nás. Předem bychom rádi upozornili na to, abyste nikotinové sáčky užívali pouze způsobem k tomu určeným. 

Návod jak užívat nikotinové sáčky

Pro jistotu vám připomeneme jediný doporučený způsob, jak užívat nikotinové sáčky. Je to vcelku jednoduché:

  1. Vyjměte nikotinový sáček z balení
  2. Vložte si jej do ústní dutiny ideálně třeba pod horní ret
  3. Pro uvolnění více chuti můžete stisknout mezi zuby
  4. Zhruba po 30 minutách sáček z úst vyjměte a vhoďte do koše/odpadní přihrádky v pouzdře

Pokud byste se o správném užívání nikotinových sáčků chtěli dočíst více, přečtěte si náš článek Jak užívat nikotinové sáčky.

Co byste s nikotinovými sáčky neměli dělat

V první řadě neužívejte prošlé nikotinové sáčky. Na obalu najdete zpravidla pouze datum výroby. Trvanlivost nikotinových sáčků uvádíme jako jeden rok od data výroby. Pokud mají nikotinové sáčky narušený obal (nikoliv pouzdro), doporučujeme je neužívat, aby nedošlo k polknutí obsahu sáčku. Samotný obal byste neměli úmyslně narušovat. Při užívání nikotinových sáčků by nemělo dojít k úmyslnému polknutí sáčku. Pokud k tomu omylem dojde, vypijte velké množství vody. V neposlední řadě prosím užívejte nikotinové sáčky pouze po stanovenou dobu, tedy zpravidla 30 minut. 

 
104 Kč
image 14 Snatch Frozen

Extrémní mrazivý zážitek

104 Kč
image 1 Snatch Arctic Mint

Fresh mix mentolu a eukalyptu

 

Skandinávský experiment

Říkáme tomu pracovně skandinávský experiment, ale tyto události se staly pravděpodobně nezávisle na sobě v Dánsku a Norsku. Ve Skandinávii jsou nikotinové sáčky mnohem rozšířenější než u nás. Odtamtud také pocházejí. To je možná důvod, že se tam najdou tací, kteří vymýšlejí nové způsoby, jak nikotinové sáčky užívat. Ty jsou ale v naprostém rozporu s tím, co doporučujeme jako výrobci nikotinových sáčků my. 

Dostala se k nám informace, že mladí Dánové si strkají nikotinové sáčky do řitních otvorů a za předkožky penisu. Tento trend znepokojuje mnoho odborníků na zdraví a lékařů. Tuto informaci přinesla dánská národní televize DR a vzápětí ji potvrdily další zdroje. V Dánsku začal v červenci loňského roku platit nový zákon, který zakazuje užívání nikotinových sáčků ve školách. Možná proto napadají mladé Dány takovéto experimenty. 

A jak to dopadne, když si strčíte nikotinový sáček místo do úst za předkožku? Jeden z experimentátorů se na jednom fóru nechal slyšet, že si to zkusili společně s kamarády na jedné párty v opilosti. Nicméně tento šťastlivec si sáček v opojení zapomněl vyjmout a ráno se probudil s červeným, oteklým a velmi bolavým penisem. Adept na Darwinovu cenu?

O kousek vedle v Norsku se podíváme trochu hlouběji, přesněji za experimentátorem, který jednoho nudného večera vložil nikotinový sáček do řitního otvoru. Bolest na sebe nenechala dlouho čekat. Ale společně s ní odezněla i chuť na nikotin, takže dle jeho slov “to funguje”.

Ono je logické, že se vám nikotin uvolní do těla nejen v ústní dutině, ale i v té řitní. Možná proto vás někdy pálí chilli paprička nejen, když ji konzumujete. Legračně to možná celé zní, ale buďte k sobě ohleduplní a užívejte nikotinové sáčky dle návodu, nikoliv dle své nebo dánské či norské fantazie. 

Zdroj: Nicomania.cz

 
Zpět na články
 

Kde všude
koupíte Snatch