Kde koupit

Trvanlivost nikotinových sáčků Snatch a datum expirace

 
DSC05626
 

I nikotinové sáčky Snatch mají definovanou minimální trvanlivost, do kdy by se měly užít. A do kdy byste si je měli užít vy. Můžete si je vychutnat i po expiraci? A najdete na sáčcích vůbec někde datum expirace? Otázek mnoho a odpovědi, ty tu pro vás na ně samozřejmě máme.

Nejlépe vám to vysvětlíme na krásné historce, která se doopravdy stala

To si takhle domlouváme spolupráci s influencery, posíláte jim sáčky k užívání i propagaci a najednou zpráva, že jsou všechny prošlé. To přece není možné, říkáme si pod fousy. Omlouváme se a prosíme o zaslání fota, zda je to skutečně tak. Čekáme, najednou přichází fotografie jako důkaz, zda jsme opravdu pochybili…

Samozřejmě, že jsme nepochybili. Nikotinové sáčky sice skutečně obsahovaly datum z minulosti, ale jednalo se o datum výroby. Zákon nám totiž ukládá povinnost uvádět pouze datum výroby, nikoliv spotřeby. Takže jsme vše uvedli na pravou míru a nakonec jsme se tomu ještě společně zasmáli. Kampaň pak proběhla v pořádku. 

Jaká je tedy trvanlivost nikotinových sáčků Snatch?

Nikotinové sáčky Snatch tedy na puku obsahují pouze datum výroby. Trvanlivost je stanovena přesně na jeden rok. Můžete si to snadno dopočítat, jak dlouho vám to tak asi vydrží. Ale liší se skutečná trvanlivost od té uvedené? Záleží. Ano, záleží především na skladování nikotinových sáčků, které reprezentují klíčová slova jako chlad, temno a sucho. Všechno ostatní ke skladování nikotinových sáčků nepatří. 

Při splnění těchto tří podmínek máte jistotu, že nikotinové sáčky budou fresh i nějakou dobu po datu expirace. A jak poznáte, zda jsou ještě fresh? Selským rozumem v kombinaci s metodou pokus omyl. 

 
104 Kč
image 11 Snatch Forest Fruits

Ten nejlepší výběr lesních plodů

104 Kč
image 21 Snatch Citrus

Sladká citrusová jízda

 

Prošlé sáčky si pořádně prohlédněte. Vypadají normálně? Zkuste si přičichnout. Voní fanfárově? Zkuste hmatem ohmatat sáček, zda je ve své kondici. Nezapomeňte si předtím důkladně umýt ruce. Jakmile projdou těmito testy, zkuste je ochutnat. Je chuť top jako vždy? Super. A jsou šťavnaté, jak by měly být? Tak pak jsou ještě opravdu v pořádku. V opačném případě je raději neužívejte. 

 
Zpět na články
 

Kde všude
koupíte Snatch