Kde koupit

Jak působí nikotin v nikotinových sáčcích?

 
DSC05928
 

Co najdete v nikotinových sáčcích? Mimo jiné samozřejmě nikotin. A na ten se tentokrát zaměříme podrobněji. Nikotinové sáčky patří mezi nejdiskrétnější zdroje užívání nikotinu vůbec. Jsou kompletně bez dýmu, zápachu a zároveň neotravují vaši zubní sklovinu žloutnutím. Jaké jsou vlastně účinky nikotinu?

Nikotin je v první řadě stimulant

Odkud se bere nikotin? Ten obsahuje mimo jiné tabáková rostlina ve svých listech. Z těch se pak následně vyrábějí tabákové výrobky, ať už jde o cigarety, žvýkací tabák nebo tabák do dýmky. Tyto výrobky mají mnoho společné. Společně s nikotinem se vám do těla dostávají i další nežádoucí látky. To vedlo ke snaze vyrobit alternativní výrobky, které by pomohly například se skoncováním kouření cigaret. A tak vznikly i nikotinové sáčky Snatch. 

Pokud bychom vzali čistý nikotin, pak se jedná o kapalinu čiré až mírně nažloutlé barvy. Nikotin patří mezi prudké jedy, které mohou způsobit otravu a v určitém množství i smrt. Ale nebojte, pro otravu člověka s následkem smrti je potřeba alespoň 60 mg nikotinu. A i když je v našich ultra strong sáčcích celých 30 mg nikotinu na gram sáčku, takové množství se vám zdaleka do těla nedostane. Zpravidla dokáže tělo vstřebat kolem 10 až 20 % nikotinu ze sáčku, což je zanedbatelné množství oproti tomu, které by vám mohlo způsobit otravu. To ale neznamená, že byste se nikotinem nemohli předávkovat. V takovémto případě se vám dostaví pocení, návaly, závratě nebo bolest hlavy. Většinou tyto příznaky po čase samy odezní. 

Co je na nikotinu také negativní, je rychlý nástup závislosti a tolerance. Máte tak tendenci zvyšovat spotřebu. Pokud tedy nejste kuřákem nebo neužíváte nikotin jiným způsobem, ani s tím nezačínejte. 

Účinky nikotinu v sáčcích

Jak jsme uvedli výše, nikotin je stimulant. Dokáže vám pomoct zlepšit pozornost, koncentraci i dlouhodobé vnímání. Také díky němu méně chybujete a rychleji se rozhodujete. Zároveň nikotin nemá karcinogenní účinky. 

Nikotin působí na tělo tak, že roztahuje cévy, čímž umožňuje rychlejší proudění krve po těle. Podobné účinky má například káva s kofeinem. Na to by si měli dát pozor lidé s poruchami krevního tlaku či srdečním onemocněním. 

 
104 Kč
image 11 Snatch Forest Fruits

Ten nejlepší výběr lesních plodů

104 Kč
image 21 Snatch Citrus

Sladká citrusová jízda

 

Kolik nikotinu je v sáčcích v pohodě?

Před nedávnem jsme sestavili velký přehled sil nikotinových sáčků SNATCH. Při vašem výběru byste měli zohlednit množství nikotinu, na které jste zvyklí. Doporučujeme dávku vždy snižovat postupně, nikoliv dělat razantní kroky. Jedině tak dokážete úspěšně regulovat či kompletně eliminovat závislost na nikotinu. 

 
Zpět na články
 

Kde všude
koupíte Snatch