Kde koupit

Jak začít s užíváním nikotinových sáčků

 
DSC01490
 

Easy to use. Jasně. Ale jak začít s nikotinovými sáčky, jak se v nich vyznat a jak je to s nikotinovými sáčky a nikotinem, příchutěmi nebo cenami? Na to jsme se podívali v našem nejnovějším článku. 

Specifika nikotinu v sáčcích

Jak se orientovat v nikotinových sáčcích co do nikotinu? Sledujte nejen obal puků, ale i množství nikotinu na sáček nejčastěji v popiscích produktů na e-shopu. Většinou se totiž uvádí jen síla nikotinu na gram sáčku. A jeden sáček má (jak který) přibližně 0,7 g a to je potřeba při výběru správné síly zohlednit. Chcete se v této tematice orientovat co nejlépe? Přečtěte si náš článek Jak působí nikotin v nikotinových sáčcích?

Nutno podotknout, že nikotin u nikotinových sáčků se vstřebává jinak než u cigaret. Hlavní výhodou nikotinových sáčků oproti cigaretám je, že se uvolňuje do těla pozvolněji a tak to prostě vydrží déle. Díky tomu nemáte chuť na další sáček bezprostředně po jeho dožvýkání, jako je to u kouření cigaret.

Velikost sáčků není jedna

Běžně si můžete vybrat ze dvou velikostí. Ano, existují i další varianty, ale zaměříme se na to nejběžnější. Tedy na regular sáčky - 0,7 g, jsou o něco větší a jsou přesně pro ty, co chtějí pořádnou dávku nikotinu. A pak tu máme praktičtější a diskrétnější slim sáčky, které mají 0,5 g a pod ret se vejdou o něco lépe a nedělá vám to ústa jak svišť. 

Jak užívat nikotinové sáčky a jak dlouho?

Jak na to? Je to snadné – rozbalit, vyjmout, umístit pod ret a enjoy. Při uvolňování chuti se vám do těla také uvolní nikotin, což může způsobit jemné brnění v místě pod rtem. Pro uvolnění další chuti můžete do sáčku lehce žvýknout. Oproti žvýkacímu tabáku s sebou nemusíte tahat půllitr na plivání. 

Chuť z nikotinového sáčku vyprchá zhruba po půl hodině. Takže pak sáček z úst vyjměte a odložte buď do odpadní přihrádky v puku nebo rovnou do koše. Hlavně sáček nerozkusujte na kaši a nepolykejte. Když se tak stane, vypijte velké množství vody. 

 
104 Kč
image 11 Snatch Forest Fruits

Ten nejlepší výběr lesních plodů

104 Kč
image 21 Snatch Citrus

Sladká citrusová jízda

 

Příchutě? Všechny jsou fajn

Opět záleží na vašich preferencích. Co se týče nikotinových sáčků Snatch, máme tu v nabídce tyto parády: Arctic Mint, Frozen a Forest Fruits. Jednak fresh příchutě a jednak tóny ovoce. Doporučujeme je vyzkoušet všechny. 

Kolik jich denně užvýkáte

Nedá se jednotně říct, protože sto lidí, sto způsobů užívání. Ale pro představu jsme udělali malý průzkum a zjistili, že zatímco kuřáci vykouří zhruba krabičku denně, v případě nikotinových sáčků se jedná o polovinu balení, tedy o cca 10 ks. Dá se to s kouřením vůbec srovnat? Na to jsme se podívali v samostatném článku. 

Vyplatí se vám to?

Výhody nikotinových sáčků oproti cigaretám jsou vcelku jasné – žádný pach, žádný kouř, naprostá diskrétnost a pozvolné uvolňování nikotinu. A pokud vás zajímá finanční stránka věci, i tam budete spokojeni. Užívání nikotinových sáčků vychází na méně než polovinu než v případě kouření. Podrobně jsme to rozepsali zde v článku Cena nikotinových sáčků Snatch versus cigaret.

 
Zpět na články
 

Kde všude
koupíte Snatch